Utforska AI med oss

Välkommen till vår AI-hub! Här på vår plattform bjuder vi in dig att utforska den spännande världen av artificiell intelligens tillsammans med oss. Oavsett om du är en nyfiken nybörjare eller en erfaren AI-entusiast, så är vår sida fylld med en mångfald av resurser för att hjälpa dig förstå och engagera dig i detta banbrytande ämne. Från tankeväckande artiklar till djupgående kurser som ger dig praktiska färdigheter, och från vår inspirerande podcast – vi är här för att guida dig på din resa genom AI-landskapet. Så slå dig ner, öppna sinnet och låt oss tillsammans utforska potentialen och möjligheterna som AI har att erbjuda!

Artiklar

Kurser

Podcast

Våra artiklar om AI

Här hittar du artiklar vi varmt kan rekommendera.

De täcker ett brett spektrum av ämnen från senaste teknikinnovationer och strategier för hållbar utveckling till personlig utveckling och ledarskap. Varje artikel har valts ut för dess relevans och förmåga att ge nya perspektiv och insikter som kan tillämpas både professionellt och personligt.

An AI Strategy for Sweden

“En AI-strategi för Sverige” framhäver användningen av AI för att möta samhällsutmaningar, stärka konkurrenskraften och utveckla ett demokratiskt samhälle med hög livskvalitet.

2024 Global Human Capital Trends

Deloittes rapport om human capital-trender 2024 uppmanar till mänsklig hållbarhet och kreativ anpassning i arbetslivet, betonande vikten av omdefinierad produktivitet och HR:s utveckling.

Ta del av våra AI-kurser

Designad för dem som vill ha en grundläggande, konkret och praktisk introduktion till värdefulla AI-verktyg för att effektivisera sitt arbete.
Kursen är tillgänglig både i Rise och på webben.

Digitalt lärande ska passa alla, därför strävar vi efter att erbjuda olika varianter av våra kurser för att passa olika behov. Att utforma och ompaketera samma material i olika format för olika inlärningsbehov är något vi på Atom anser vara en viktig aspekt i att göra lärande lättillgängligt och flexibelt för så många som möjligt. 

E-learning om AI

Denna kursen är skapad i Rise för dig som vill lära dig mer om AI-verktyg och hur dom fungerar. Här får du grunderna i hur du effektiviserar med AI.

Webbkursen om AI

Denna kursen är webb-baserad. Här scrollar du dig igenom ett AI-landskap och får lite tips och tricks på vägen.

Lyssna på vårat podavsnitt om AI

Atom Collab är specialister på att stärka organisationers lärandekultur, och forma starka lärandemiljöer för att driva framgång.

Atom Collab