Vår vision är att demokratisera lärande för framtidens arbetsplatser

Vi ser en framtid där alla människor och medarbetare har tillgång till lärande och utveckling, oavsett var de befinner sig, eller vilken bakgrund eller roller de har. Vi strävar efter att göra kunskap till en del av vardagen, tillgänglig för alla. Det innebär att arbeta både strategiskt, kulturellt och strukturellt, och med beteenden och teknik för att det ska kunna hända i praktiken.

Vi förstår våra kunders, och samhällets behov

Vi lever i en tid av snabb utveckling och förändring – och är mitt i en stor omställning där företag behöver arbeta med strategisk kompetensförsörjning, upskilling (kompetensutveckling) och reskilling (omskolning) för att behålla medarbetare. Humankapitalet är det viktigaste företag och organisationer har. Därför ser vi att företag och organisationer än mer kan bidra till att det finns kompetens i samhället genom att stötta och främja människors livslånga lärande. Här handlar det om att förstärka och förändra beteenden som genererar affärsresultat, likväl som det ger människor verktyg för att kunna fortsätta utvecklas i takt med omvärldens förändringar och fortsätta vara anställningsbara.

Hur vi gör det?

Vi strävar efter att demokratisera lärandet genom att göra det till en integrerad del av vardagen, tillgänglig när och var som helst, anpassad till individens unika behov. Genom att kombinera vår expertis inom lärande och utveckling med insikter om beteendevetenskap, teknologi och affärsstrategi, skapar vi skräddarsydda lösningar som driver både individuell och organisatorisk prestation. Vår metod är att integrera lärande i det dagliga arbetet, att göra det relevant och engagerande, och att möjliggöra för individen att tillämpa det de har lärt sig direkt i sin arbetsroll. På detta sätt ser vi till att lärande och utveckling inte bara är en aktivitet som isoleras till en enskild utbildning, utan i stället en kontinuerlig process som är en del av organisationens kultur.

Genom att fokusera på humankapitalet, ser vi till att våra lösningar är långsiktigt hållbara och meningsfulla – att vi inte bara förbättrar affärsresultaten, utan också bidrar till skapandet av mer motiverade, kapabla och engagerade team.

Varför ska du anlita oss?

Vi är ett team av strateger och kreatörer som arbetar tillsammans för att hitta det som får ditt projekt att nå fram till din målgrupp och skapa mätbara resultat. Vi utmanar traditionella utbildningslösningar genom att integrera teknologi, utbildning, mikrolärande, mångfald och inkludering, upplevelser, kommunikation, innehåll, fysisk och digital beteendedesign och sociala medier.

Kontakta oss

Tereza Kennedy Olsen

VD, Grundare och Head of Learning


Med en stark övertygelse om att utmana konventioner och ett öga för unika perspektiv leder Tereza Kennedy Atom Collab mot dess vision att demokratisera lärandet. Genom att alltid hålla affärsmålen och medarbetarupplevelsen i skarp fokus, använder hon sina omfattande kunskaper inom kommunikation och media för att driva innovation inom lärande och utveckling.

Louise Papuciu

Grundare, Head of Creative

Som vår Business Manager och delägare kombinerar Louise Papuciu sin omfattande erfarenhet inom projektledning och områdeschefer med sin passion för teknik och kreativitet för att skapa skräddarsydda lösningar för våra kunder. Med hennes mångfacetterade talanger kommer hon aldrig att sluta leta förrän den perfekta lösningen är på plats.

Eva Åhlfeldt Brådhe

Affärsutvecklare

Namn

Title

Biography