Vi utvecklar människor, organisationer och samhället

0 %

av medarbetare stannar längre på företag som investerar i deras lärande och utveckling.

0.1

gånger högre intäkt per anställd får företaget om ni investerar i att skapa en lärande kultur.

1 %

utvecklingsinitiativ som innefattar självständigt lärande visar samband med ett hållbart välmående

1 %

högre innovationsförmåga när du har en lärande organisation

Från strategi till handling

Våra konsulter har lång erfarenhet av att rusta organisationer med lösningar inom lärande och utveckling. Vi erbjuder ett spektrum av tjänster och verktyg som hjälper organisationer, ledare och medarbetare att utvecklas i takt med världens snabba förändringar. Oavsett om du behöver strategisk rådgivning, innovativa produkter, eller hjälp med att designa en utbildning finns vi här för att stötta dig.

Konsulter

Våra konsulter har bred erfarenhet inom HR, mångfald och inkludering, lärande, IT, projektledning och förändringsledning – en kombination som skapar rätt förutsättningar när ni står inför en förändring. Vi analyserar era unika behov och säkerställer rätt vägval framåt.

Produkter

Accelerera lärandet i din organisation med våra färdiga produkter. Använd vår enkät för att ta tempen i din organisation eller kompetensutveckla ledare, team, arbetsgrupper och medarbetare med hjälp av våra mikroutbildningar som sparkar i gång lärandekulturen på företaget.

Design

Vi designar utbildningskoncept och producerar utbildningsmaterial anpassat efter ditt behov. Vi kombinerar digitalt och fysiskt mikrolärande med kampanjmaterial i en dynamisk mix för optimal beteendeförändring. Vårt etablerade lärandekoncept aktiverar nya beteenden för att stärka lärandekulturen i er organisation.

Kundcase

Ledande organisationer investerar i lärande och utveckling

Atom är det självklara valet för dig som vill få lärande och utveckling att hända i praktiken.