Vi utvecklar människor, organisationer och samhället

Learning Agency

Vi erbjuder skräddarsydda konsulttjänster och lösningar inom lärande och utveckling som hjälper din organisation att hålla jämna steg med världens snabba förändringstakt.

Change Lab

Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners, forskare och andra intressenter i samhället driver vi innovativa projekt inom lärande, utveckling och teknik.

0 %

medarbetare stannar längre på företaget om ni investerar i deras lärande och utveckling.

0.1

gånger högre intäkt per anställd får företaget om ni investerar i att skapa en lärande kultur.

1 %

utvecklingsinitiativ som innefattar självständigt lärande visar samband med ett hållbart välmående

1 %

högre innovationsförmåga när du har en lärande organisation

Vi hjälper dig att gå från strategi till handling

Vi har lång erfarenhet av att rusta organisationer med lösningar inom lärande och utveckling. Vi erbjuder ett spektrum av tjänster och verktyg som hjälper organisationen, ledare och medarbetare att utvecklas i takt med världens snabba förändringar. Oavsett om du behöver strategisk rådgivning, innovativa produkter, lärande kultur eller hjälp med att designa utbildning finns vi här för att stötta dig.

Konsulter

Våra konsulter har bred erfarenhet inom HR, mångfald och inkludering, lärande, IT, projektledning och förändringsledning – en kombination som skapar rätt förutsättningar när ni står inför en förändring. Vi analyserar era unika behov och säkerställer rätt vägval framåt.

Produkter

Accelerera lärandet i din organisation med våra färdiga produkter. Använd vår enkät för att ta tempen i din organisation eller kompetensutveckla ledare, team, arbetsgrupper och medarbetare med hjälp av våra färdiga mikroutbildningar som sparkar i gång lärande kulturen på företaget.

Design

Vi designar utbildningskoncept och producerar utbildningsmaterial anpassat efter ditt behov. Vi kombinerar digitalt och fysiskt mikrolärande och kampanjmaterial i en dynamisk mix för optimal beteendeförändring. Vårt etablerade lärandekoncept, #learnability, aktiverar nya beteenden för att stärka er lärande kultur.

Kundcase

Ledande organisationer väljer att investera i lärande och utveckling

Vi är det självklara valet för dig som vill få lärande och utveckling att hända i praktiken för människor, organisationer och samhället.